Отпушване на канали на училище в София


Отпушване на канали на училище в София

Това отпушване на канали в София беше извършено от мен в едно мазе на училище. Трудно се случиха нещата, но в крайна сметка всички канали и шахти бяха отпушени и заработиха нормално. Снимките показват всички канали и шахти преди и след моята успешна работа в училището, което е на центъра на София.

Първо да споделя, че това софийско училище е много реномирано и е посещавано от ученици с заможни родители, но възпитанието на тези въпросни ученици е под всяка критика. При отпушване на каналите намерих и видях неща, за които не съм и предполагал, че може да се пуснат в тоалетните, а от там те преминават в мръсните канали и шахти.

 • Отпушване на канали на училище в София

  Отпушване на канали в София

  Отпушване на канали на училище в София
 • Запушени канали на училище в София

  Запушени канали в София

  Запушени канали на училище в София
 • Отпушване на шахта на училище в София

  Отпушване на шахта в София

  Отпушване на шахта на училище в София
 • Наводнено мазе на училище в София

  Наводнено мазе в София

  Наводнено мазе на училище в София
 • Отпушване на шахта в мазе София

  Отпушване на шахта в София

  Отпушване на шахта в мазе на училище в София
 • Наводнено мазе в училище

  Наводнено мазе в училище

  Наводнено мазе в училище в София
 • Счупен трабопровод София

  Счупен тръбопровод София

  Счупен тръбопровод в мазе на училище
 • Задръстен канал на училище в София

  Задръстен канал на училище

  Задръстен канал в мазе на училище в София
 • Отпушване на канал в София

  Отпушване на канал в София

  Отпушване на канал на мазе в София
 • Изпомпване на шахта на училище в София

  Изпомпване на шахта в София

  Изпомпване на шахта в мазе на училище София

Какво видях и открих там… консервни кутии, спринцовки – малки и големи за най-различни дейности, бутилки от пластмаса и стъкло, но най-вече празни пътрончета от алкохол, чорапи и даже маратонки от известна марка. И още купчина други неща, за които няма смисъл да споделям. Дамски превръзки и тампони, химикалки и тестове за бременност, но това е нормално според училищната управа. Казаха ми да не се впечатлявам и да продължавам да отпушвам каналите, а после и шахтите. Ок, така и направих, но имах затруднения при отпушване на някои канали, в които имаше кутийки от кока кола. Е, там видях за какво става въпрос…

Канализацията на това училище в центъра на София е на два отделни главни канали. Единият или по скоро десният корпус е в един канал, който минава през мазето, но е висящ. А левият корпус пак минава през мазето но е в старата канализация, която е направена безупречно и с ревизионни шахти за може да се обслужват каналите лесно и бързо… Явно десният корпус на това училище е направен доста време след като е бил построен първия а именно левия .. И затова за десния корпус е направена друга отводнителна система но е нямало как по друг начин да се случат нещата и поради тази причина са изградили висяща канализация, която е над нивото на вече съществуващата в първо построената сграда. И така мили хора свят ми се зави тук. Аз където съм виждал какво ли не в моята практика при отпушване на канали по тези канализации тук разбрах, че още има какво да се види…

В крайна сметка успях да се справя със сложното отпушване на канали и шахти в това училище в София. Ако имате необходимост от отпушване на канали в София, не се колебайте да се свържете с мен на посочения телефон.

You must be logged in to post a comment Login