Отпушване на канали и шахти София


Отпушване на канали и шахти София

Скоро ме извикаха за отпушване на канали в София. Действието се развива в квартал Хаджи Димитър – София. Сградата се намираше в една от тихите улички на Хаджи Димитър. Собствениците на имота са направили страхотно заведение тип бистро и живущите в квартала го харесват. Поради тази причина е посещавано кътче за питие с топла кухня.Когато са строили сградата не са предвидили, че ще има толкова много хора на това място в едно и също време.Естествено каналите се запушват от прекомерното изхвърляне на санитарни продукти, а тоалетната с канала към нея се задръстват до невъзможна за функциониране степен.

  • Отпушване на канали и шахти София 01
  • Отпушване на канали и шахти София 02
  • Отпушване на канали и шахти София 03
  • Отпушване на канали и шахти София 04
  • Отпушване на канали и шахти София 05
  • Отпушване на канали и шахти София 06
  • Отпушване на канали и шахти София 08
  • Отпушване на канали и шахти София 08

В момента, в който управителя се обади на фирмата за отпушване на канали в София, която представлявам, постъпих отговорно и след 40 минути бях на посоченият номер и улица в Хаджи Димитър.Оказа се, че беше запушена ревизионната шахта и канализацията, която отвежда отпадните води от тоалетната до шахтата. Така самата тоалетна бе спряла да функционира.

Клиентите виждат, че тоалетната не работи, но са продължили да я тъпчат с всевъзможни неща от санитарен характер… Показал съм Ви това което описвам. Без да губя ценно време взех решение да отпуша каналите с машината с вода под налягане – ВОМА. Решението беше правилно и шахтата се отпуши.

Канализацията обаче остана запушена, както и тоалетната за клиенти. За това използвах машината за отпушване на канали от шахтата към тоалетната по канализацията и нещата се случиха – отпуши се канала, водата изтече и заработи нормално. Отворих вратата на сервизното помещение и що да видя… Всичко си е така както беше. Обух ботушите. Взех машината за отпушване на канали – пояснявам – механичната машина за отпушване и започнах да работя.

Не след дълго и самата тоалетна заработи. Измих помещението с машината и вече нямаше и помен от това какво е било преди час.

Хората, които стопанисват тази сграда заедно с бистрото,това им е семеен бизнес, останаха невероятно доволни от бързината и качеството на отпушването на канали и ми направиха подарък… а той беше вечеря за мен и съпругата ми… Няма да крия от Вас че ми стана много приятно и се почувствах поласкан. И до ден днешен ми се обаждат по празниците.

You must be logged in to post a comment Login