Отпушване на мивки в кухня и тоалетна


Отпушване на мивки

Отпушване на мивки в кухня

Отпушване на мивки в кухня

Отпушване на мивки в кухня и/или баня

Нашите специалисти по отпушване на мивки и канали експресно, без излишна мръсотия ще отпушат проблемната мивка на достъпна цена. При необходимост се прилага машинно отпушване на мивки, което е силно ефективно и дългосрочно. За някои домакинства запушените мивки са досадно ежедневие  и обикновено са резултат от наслагвания на отпадъци по сифона и отвеждащата тръба.  Ние сме специализирани в отпушване на мивки от всякакъв вид и размер – безопасно и без къртене. Извършване  професионално отпушване на мивки и почистване на сифони на пода. Бърза реакция при възникнал проблем. Гарантирано изпълнение в срок! 

Отпушване на мивки в кухня или баня – препоръки

Отпушване  на мивки в баня

Отпушване на мивки в баня

Сифона на мивката ви не поема водата и от него идва лоша миризма? Време е да бъде почистен! Ето няколко прости стъпки за поддържане на тръбите на мивките чисти, без неприятни миризми и работещи правилно. Ако спазвате нашите препоръки няма да се налага отпушване на мивки.

1. Преди да миете чиниите изхвърляйте остатъците в кофата за боклук, а не в мивката.

2. През няколко дни пускайте гореща вода директно в канала. Това е един метод за обезмирисяване на тръбите, а и отпушва частично запушени тръби.

3. Веднъж седмично сипвайте по една супена лъжица сода за хляб в канала, след което сипете 1/4 чаша оцет или лимонов сок и оставете да подейства за 30 минути. След това пуснете гореща вода през тръбите за да отстраните малки натрупвания и миризми.

4. Ако горните методи не подействат потърсете препарат за отпушване на тръби. Внимателно прочетете етикета на продукта, за да сте сигурни, че няма да увреди тръбите ви. Някои такива препарати могат да увредят пластмасови тръби. Следвайте стриктно указанията на етикета за безопасна работа. Използвайте такива препарати не повече от веднъж месечно и то при по-сериозен проблем. Продуктите за отпушване на тръби влияят зле на околната среда!

5. Ако точка 4 не пасва на екологичните ви разбирания, по-сериозно почистване на тръбите можете да направите съвсем екологично по следния начин. Подсушете мивката и сипете 1/2 чаша сода в канала. След това сипете 1/2 чаша оцет. Содата е с основна реакция, а оцета е киселина. Те реагират помежду си и бурната реакция би трябвало да разруши натрупванията без нужда да се употребяват по-силни химикали.

6. Ако всичко изброено до тук не отпушва тръбите ви, значи е време да извикате нас.