Фирма за отпушване на канали Румен Стоянов


Отпушване на канали и ремонт на канализация

Отпушване на канали

Отпушване на канали

Отпушване на канали и ремонт на канализация на достъпни цени!

Здравейте, уважаеми клиенти щом сте тук вероятно имате нужда от услугата  отпушване на канали. Казвам се Румен и съм човекът от снимките, който ви предлага услугите си чрез  този малък сайт. Идеята е да ви запозная с моята основна дейност и да ви предложа  качествени услуги в областта на отпушване на канали и ремонт на канализация на достъпни цени в  София,  Перник, Пловдив,  Варна и Бургас. За мен едно от най- важните неща в живота е  доверието между хората и именно затова в моя личен сайт, предлагащ услугите на моята фирма, ще публикувам само мои снимки и актуална коректна информация относно моята дейност.

Фирмата за отпушване на канали и ремонт на канализация

Фирмата работи в бранша  отпушване на канали и ремонт на канализация.  С  компетентността и гъвкавостта си при изпълнение на зададените ни от вас поръчки, искаме да предложим на клиентите си отношение на доверие, което им дава сигурност, че всички услуги, касаещи отпушване на канали, ще бъдат изпълнени качествено и срочно. Когато се появят проблеми в канализационната система бързото действие при отпушване на канали, щрангове и шахти е от решаващо значение, за да се избегнат по-големи щети. Ние работим без почивен ден и винаги сме на ваше разположение с цел да ви спестим неприятностите, породени от запушванията в канали на тоалетни, сифони, щрангове, шахти и други канализационни съоръжения.

Технически средства използвани при отпушване на канали

микробус за отпушване на канали

Микробус за отпушване на канали

Машините, които използвам за отпушване на канали съм закупил от водещи немски марки в тази област. Микробусът е оборудван с помпа за високо налягане. Тя е с параметри 70 литра в минута и 140 бара-налягане и дава възможност за без проблемно отпушване на канали , тръбопроводи, шахти и други канализационни съоръжения. Бусът разполага със 120 метра работен маркуч и достигам дълги растояния в сградни канализации. Това се налага, когато трябва да паркирам отвън пред сградата, а каналът,  който трябва да ревизирам се намира на 40-60 или 80 метра на вътре по стълбища и коридори. Тук искам да ви кажа че, какъвто и да е проблема , ще го реша независимо с каква машина трябва да се работи.

Показал съм в моя сайт всички възможни варианти за отпушване на канали с различни машини. Повтарям се, но въпреки това искам да знаете, че машините за отпушване на канали са два вида. Едната машина е ротационно – механична. Тя не работи с вода , но й трябва ел. захранване. Другата машина за отпушване на канали работи с вода под налягане и е изцяло автономна, което ще рече че, не се нуждае от нищо само от мен. Фирмата разполага с леки автомобили , микробуси и камион оборудвани за всички дейности, свързани с  отпушване на канали и ремонт на канализация. Разполага с отлично техническо оборудване за видео наблюдение, както и със специализирана техника, работеща под високо налягане. Правилното диагностициране на проблемният канал  ви спестява време и средства. Модерните и ефективни машини и уреди за отпушване на канали ни отличават от нашите конкуренти. Машинното извършване на услугата ми спестява време и свежда отпадъците и усложненията по време на работа до минимум. Бързината на отзоваване на нашите екипи  и адекватното решаване на възникналият проблем е нашата реклама и гордост. Запушените канали могат да повредят вашето имущество като предизвикат наводняване на помещенията. Ето за това при възникнал проблем потърсете нашите специалисти!

Предлагаме също и услугата профилактика и почистване на канализации и канали.Фирмата предлага услугите си в градовете София, Перник, Варна, Бургас и Пловдив както и в населените места в близост до изброените градове. Нашите екипи са на разположение денонощно без почивен ден. За да решите вашите проблеми по отпушване на канали използвайте телефоните ни за връзка и ние ще се отзовем в най-кратък срок. Ценовата политика на нашата фирма е съобразена с Българските стандарти за комунални услуги. Предлагаме абонамент и отстъпки за редовни клиенти, а също така и цени по предварително договаряне. Ние нямаме работно време работим денонощно и решаваме проблема бързо, чисто и качествено, като се стремим клиентите ни да останат доволни от предлаганите ни услуги.

За всички проблеми с канализацията разчитайте на нас. Диапазонът на действие на нашите екипи за отпушване на канали и ремонт е в областите на градовете – София, Перник, Варна, Бургас и населените места в близост.