Водопровод и канализация


Водопровод и канализация

Правилно монтираните водопровод и канализация са неизменна част от наши домове. С времето много от вас са имали проблеми с водата и канала. В повечето сгради, там където е разположен водопровода, върви и канализацията. Имал съм много случаи, в които при теч от тръбите постоянно има мокри петна, влага и плесен. Хората търсят от къде е проблема.

При запушване или спукване на вертикалната канализация водата се стича на долу и мокри по всички етажи по пътя си. Също така при стари и изгнили водопроводни тръби или при скъсан водопровод се случва същото – мокри, образува жълти петна, съпроводени от мухъл.

 • Водопровод и канализация - смяна на вертикални щрангове

  Водопровод и канализация

  Водопровод и канализация - смяна на вертикални щрангове
 • Частичен ремонт на водопровод и канализация

  Ремонт на водопровод и канализация

  Частичен ремонт на водопровод и канализация
 • Хоризонтална тръбна разводка на водопровод

  Хоризонтална тръбна разводка

  Хоризонтална тръбна разводка на водопровод
 • Теч, плесен и мухъл предизвикани от изгнил тръбопровод

  Изгнил водопровод

  Теч, плесен и мухъл предизвикани от изгнил водопровод
 • Нов водопровод и канализация - пълна подмяна на щранговете

  Нов водопровод и канализация

  Нов водопровод и канализация - пълна подмяна на щранговете

Съветвам моите клиенти при появата на жълти и плесенясали петна, мокри участъци от тавана или стената, при влага и постоянен конденз по тръбите и канализационните щрангове да потърсят професионална и компетентна помощ от мен и моите колеги за ремонт или смяна на водопровод и канализация.

Безплатен оглед на място! Предлагаме професионален монтаж на нов водопровод и канализация, както и пълен или частичен ремонт  на стари водопровод и канализация. Извършваме всички необходими ВиК услуги – демонтаж на стара тръбна разводка, монтаж и укрепване на нови тръбопроводи, монтаж на сферични спирателни кранове и пр.

Ако Ви се налага ремонт или пълна подмяна на щранговете за водопровод и канализация във Вашия дом, жилищна или административна сграда, хотел, ресторант или пр. не се колебайте да се свръжете с мен на посочения денонощен телефон.

You must be logged in to post a comment Login